Previsto integrerer med forskellige regnskabssystemer, hvilket giver dig det fulde overblik over din virksomhed. Og snart findes Previsto også på andre sprog.

Integration med regnskabsprogram

Vi arbejder på højtryk for at integrere Previsto med flere regnskabssystemer. Der bliver løbende spurgt om integration til udvalgte økonomisystemer og vi udvider derfor løbende listen med dem vi integrerer med. Du kan se den opdaterede liste her

Udover grænserne

Vi får mange henvendelser fra flere lande, og derfor går oversættelsen af Previsto snart i gang. Det er altid spændende når et produkt skal ud over landets grænser, og vores første udvidelse til norsk er et stort skridt for os.

Norge er blot det første land i rækken af mange som vil kunne få gavn af alt det Previsto kan, så vi har ikke tænkt os at stoppe der.