Det går stærkt hos os, og i dag er Christian Asanti Iversen blevet en del af holdet. Christian skal stå i spidsen for salg og marketing, men også de mere praktiske koordineringsopgaver er noget han skal bruge sin tid på.

Christian er oprindeligt uddannet tømrer og snedker, men har gennem tiden arbejdet som selvstændig med flere forskellige ting. Fælles for dem er dog gnisten og lysten til at få alt struktureret og optimeret så opgaverne i hverdagen bliver klaret bedst muligt.

Han har erfaring med forskellige ruteplanlægningsløsninger, så vi ser frem til en masse input om hvad der er vigtigt for slutbrugerne - noget der helt sikkert vil komme mange til gavn. Chistian kommer ud fra en stor sælgerfamilie. Man er ikke i tvivl om at hvis har du opgaven, har han produktet du mangler.

Du vil blive mødt med et smil og godt humør, men tag ikke fejl af evnen til at få opgaverne løst bedst muligt. Så glæd dig til et godt samarbejde med ham fremover for det er Chistian du vil få fat på hvis du kontakter os.

Hans fritid bruger han meget på sin familie. Chistian er gift med Cecilie og de har for nyligt fået en søn.

Christian har fået kontor i Aalborg og er allerede i fuld gang med at planlægge og koordinere mange af de nyheder I har i vente.

Fra hele holdet: Velkommen til Christian!