Men bare rolig – for dig som kunde sker der i første omgang ikke meget andet end vores logo ændrer sig. Vi er stadig det stærkeste ruteplanlægningssystem på markedet.

Navneskiftet dækker over en række ændringer internt i firmaet Previsto ApS. Vi har ændret vores organisation for at servicere dig bedre og skabe en bedre kontakt til dig som kunde. Blandt andet har vi ansat Christian Iversen til at sørge for bedre support og kommunikation, så vi kan blive endnu bedre til at løse netop dine behov. Vi har også fået nye udviklere og ny webdesigner, det betyder at du i løbet at af kort tid vil se nye tiltag og forbedringer.

Følg med her på vores blog og tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden). Skriv gerne til os - vi har brug for dine input, så vi sammen kan skabe værdi for dig.

Previsto leverer en værdiskabende komplet planlægningsløsning, der gør det muligt at optimere dine knappe ressourcer.