Det er med begejstring jeg introducerer Rasmus Jensen som vores nyeste brugerfladeudvikler. Rasmus har omfattende erfaring med at bygge brugervenlige brugerflader. Han har bygget mange web-applikationer som bruges hver dag af flere tusinde brugere.

Rasmus har været fascineret af teknologi hele hans liv og hvad det er muligt at få computere til. Derfor valgte Rasmus at uddanne sig som softwareingeniør på Aalborg Universitet. Vi ser frem til at drage nytte af den teknologiske viden Rasmus besidder.

Rasmus har bygget mange små elektronikløsninger og er bl.a. igang med en GPS-løsning til orienteringsløb som indebefatter Arduino og GSM-modul. Når han ikke arbejder med programmering eller elektronik bruger han tid på klatring, hans hund Barkley og spejder.

Forvent at se mere til Rasmus på vores blog og andre steder. Rasmus vil arbejde sammen med os andre på vores udviklingskontor i Nordjylland.

Velkommen til Rasmus!