Vi kan i forvejen næsten ikke få hænderne ned her hos Previsto over al den positive feedback vi får. Men i dag måtte vi altså rejse os op på tæerne og få hænderne helt op i loftet: Previsto er udtaget til finalen i challenges.dk.

Challenges er en konkurrence udstedt af erhvervsstyrelsen der bl.a. har til formål at “understøtte udviklingen af et marked for analytiske værktøjer, som gør det lettere at anvende åbne offentlige data”. Vores målsætning understøtter 100% det formål. Vi ønsker i den grad at udnytte åbne geografiske data til at gøre det lettere at være vinduespudser. Planlægning skal være enkelt og præcist samtidig med at brugeren har fuld kontrol over hvordan arbejdet placeres.

Ved finalen skal vi sammen med de andre finalister pitche vores forretningsidé foran en jury. Event’et finder sted den 26/11-2015 på ITU i København. Alle er velkomne. Se mere på eventsiden på facebook.

Vi kan ikke få hænderne ned!