Vi bestemte os for, at Previsto skulle bringe planlægnings-oplevelsen op på et endnu højere niveau. Derfor så vi på hele traditionen bag planlægning og forbedrede det – rute for rute, kunde for kunde, medarbejder for medarbejder. Vi har indbygget nogle fantastiske nye funktioner i grænsefladen, så du har alt, hvad du har brug for, lige ved hånden. Resultatet er, at Previsto har fået et justeret look, men stadig har al den velkendte power og enkelhed.

Arbejdstider. Det er blevet så meget mere enkelt at planlægge.

Arbejdstid indstillet i Previsto Den nye oversigt over arbejdstider giver dig hurtig adgang til at se den enkelte medarbejder’s arbejdstid. Du kan specifikt angive den ønskede længde på arbejdsdagen - vel at mærke for den enkelte dag i ugen. Du angiver blot dagens længde hvorefter den automatiske planlægning forsøger at ramme det så præcist som muligt. Den tager enda kørselstid med i planlægningen.

Ferie – og andre ændringer til arbejdstiden.

Ferieindstillinger i Previsto Der er flere måder at tilrettelægge arbejdet på, men der er højst sandsynligt behov for et afbræk i ny og næ. I Previsto er det enkelt at planlægge ferie, fridage eller andre perioder der afviger fra den normale arbejdstid. De afvigelser du indfører tages automatisk med i planlægningen – så du uden bekymring kan give en medarbejder fri.

Tidslinjen. Dit overblik har aldrig været mere elegant.

Tiden er ikke opdelt i måneder og uger – den er en uendelig strøm af begivenheder og for os er dette overblik en utrolig vigtig del af grænsefladen. I Previsto er tidsoverblikket blevet forfinet i hele systemet, så det er mere overskueligt for dig. Du vil se en helt ny tidslinje i din plan. Den nye tidslinje ser godt ud på din computer og din tablet – du kan enda zoome ind og ud i tidslinjen med enten mus eller fingre.

Tidslinjen i Previsto

Præcist overblik lige ved hånden. Ganske enkelt.

Det er slut med at gætte sig frem til arbejdsdagens længde. I Previsto bliver kørselsafstande beregnet sammen med de estimerede arbejdstider for den enkelte kundeaftale – så du altid har et overblik over tid, omsætning og kørte kilometer lige ved hånden. Nu er det mere indlysende end nogensinde hvor meget tid du bruger på at tjene penge.

Beregnet længde af en arbejdsdag

Udskrift af arbejdsskema

Udskriv arbejdsskema fra Previsto Mange vinduespudsere er vant til at have en udskrift af deres arbejde med på papir. Ved hjælp af en smart menu har du direkte adgang til at hente arbejdsseddelen for den rute du kigger på. Du kan vælge at se den på skærmen eller at downloade den i PDF så den er let at printe ud.

Men med Previsto’s mobile app kan du udføre de ting, du har mest behov for når du arbejder, på endnu enklere og smartere måder. F.eks. kan du markere et arbejde som færdiggjort når du står hos kunden. Oprette nye kunder og aftaler. Se arbejdet for den pågældende dag. Og meget mere.