Opret medarbejdere

Du kan oprette alle virksomhedens medarbejdere

Bemærk: Forbeholdt Premium abonnementer

Som udgangspunkt er der kun én medarbejder i virksomheden, men du kan oprettel alle dem du har behov for at planlæge ruter for. Hver medarbejder du oprette hviken automatisk indgå i puljen af resourcer som Previsto vil bruge når den planlægger de mest optimale ruter.

Opret medarbejder

1. Klik på “Medarbejdere” i menuen.
  2. Klik på ‘+’ i bunden af skærmen.
  3. Indtast navn, email, brugernavn og kodord.

Medarbejderen vil få tilsendt en velkomst mail. Han vil herefter kunne logge ind fx. via sin mobile enhed med det brugernavn og kodeord du har angivet.

Opkrævningen af dit Previsto Premium abonnement vil reflektere det antal medarbejdere du har knyttet til virksomheden.

Fortræk medarbejdere for den enkelte kunde

Du kan angive om en kunde altid skal varetages af en eller flere bestemte medarbejdere. Previsto vil tage højde for det når den beregner de optimale kørselsruter. Bemærk dog at selvom der er masse af gode grunde til at foretrække bestemte medarbejdere til nogle kunder, så vil det begrænse Previsto’s muligheder for at optimere kørselsruterne.

Se mere om hvordan du vælger specifikke medarbejdere for en given kunde under oprettelse af kunde

Hvad så nu? Nu er du klar til at tilrette arbejdstider i Previsto.