Opret en bruger i Previsto

Følg denne guide for at oprette dig som bruger i Previsto

Opret konto i Previsto

Via log ind-siden kan du oprette dig som bruger af Previsto. Du får 30 dages gratis prøveperiode på Previsto. Hvis du vælger ikke at forny dit abonnment inden de 30 dage er udløbet, vil du ikke længere kunne lave ændringer eller planlægge dit arbejde. Du vil dog altid kunne logge ind og se dine data.

Se mere om priser og funktioner her.

Processen trin for trin

1. Udfyld hele formularen på app.previsto.comog acceptér betingelserne for brug af Previsto.

2. En velkomst e-mail bliver sendt til den e-mailadresse du har angivet.

3. Du er klar.

Hvad så nu? Ja, nu er du klar til at udfylde de grundlæggende data om virksomheden.