Opret en bruger i Previsto

Følg denne guide for at oprette dig som bruger i Previsto

Opret konto i Previsto

Via log ind-siden kan du oprette dig som bruger af Previsto. Du kan vælge imellem 2 abonnementer: Starter og Premium

Starter

Starter-abonnementet er helt gratis at anvende, men der er begrænsninger på de funktioner du har til rådighed. Du kan f.eks. maksimum oprette 100 kunder og du vil aldrig kunne have mere end 1 medarbejder tilknyttet din virksomhed. Du kan til enhver tid opgradere til Premium-abonnementet.

Premium

Vælger du Premium-abonnementet er der ingen begrænsninger på dit abonnement. Du får oven i købet 30 dages gratis prøveperiode på dette abonnement.
Hvis du vælger ikke at forny dit abonnment inden de 30 dage er udløbet, vil du ikke længere kunne lave ændringer eller planlægge dit arbejde hvis du har over 100 kunder. Du vil dog altid kunne logge ind og se dine data. Har du under 100 kunder vil dit starter abonnementet fungere som hidtil.

Se mere om priser og funktioner her.

Processen trin for trin

1. Udfyld hele formularen på app.previsto.com. Vælg hvilket abonnement du vil starte ud med og acceptér betingelserne for brug af Previsto.

2. En velkomst e-mail bliver sendt til den e-mailadresse du har angivet.

3. Du er klar.

Hvad så nu? Ja, nu er du klar til at udfylde de grundlæggende data om virksomheden.