Rediger rute

Sådan kan du redigere den rute Previsto har lavet.

Selvom Previsto intelligent planlægger ruter, kan der med kort varsel opstå scenarier som Previsto ikke har kendskab til. Det kan være dårligt vejr, en kunde der ekstraordinært ikke skal have udført arbejde eller andet. I de tilfælde er der behov for at du manuelt kan lave rettelser til den planlagte rute.

Se hvordan du redigerer dine ruter manuelt i følgende video. Detaljer fortsætter på denne side efter videoen.

Udskyd

Du kan udskyde arbejde en periode efter behov – enten for den enkelte kunde eller for alle kunder på ruten du endnu ikke har behandlet.

En enkelt kunde

Udskyd planlagt rute Klik på kunde på kortet og vælg derefter update. En dialog vil åbne og give dig mulighed for at angive hvor meget aftalen skal udskydes.

Hele ruten

Udskyd planlagt rute I højre side over listen af kunder på ruten kan du vælge udskyd for alle de kunder der endnu ikke er blevet behandlet.

Hvad så nu? Få en crashkursus i Previstos tidslinje.