Revolutioner din virksomhed

Previsto er et brugervenligt system, der effektiviserer din virksomheds planlægning og optimerer arbejdsgange.

Introduktion

Kom godt i gang

Lær hvordan du med Previsto kan effektivisere din virksomhed.

Opsætning

Trin-for-trin-guider til at oprette din organisation og komme i gang

Centrale elementer

Lær de centrale elementer i Previsto at kende.

Vejledninger

Liste over udarbejdede vejledninger til forskellige brancher.

API-reference

Få oplysninger om, hvordan du integrerer med Previsto

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på support@previsto.com.

Hurtigt i gang

Hvis Previsto er helt nyt for dig kan du gøre følgende for at komme i gang.

Opret bruger og virksomhed

Det er super nemt at komme igang - og det er helt gratis i 30 dage uden binding af nogen art. Du kan blot gå til vores oprettelse for at komme igang.

Det er 100% gratis at komme i gang

Når vi siger at det er gratis at komme i gang med Previsto, så mener vi det. Du skal ikke betale noget som helst, med mindre du efter prøveperioden vælger et abonnement der kræver betaling. Se vores priser her

Konfigurer din virksomhed

Når du har oprettet din virksomhed bør du starte med at tilpasse den til din virksomheds behov.

Når du er klar, vil vores planlægningssystem skabe optimerede ruter for dig. Du kan endda drage fordel af Previstos løbende planlægning for at sikre optimale ruter, selv når der sker ændringer i løbet af dagen.

Få hjælp

Du kan til enhver tid få hjælp til at anvende Previsto. Vi har et support-hold klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan skrive til dem direkte fra Previsto's brugerflade eller ved at sende en email til support@previsto.com.

Fejl og anmodninger om nye funktioner

Hvis du støder på fejl eller mangler i systemet hører vi også meget gerne fra dig. Vi lytter til alle feedback vi får og former systemet efter de behov der er i markedet.