Integration med Dinero

Sådan integrerer du med regnskabssystemet Dinero i Previsto

Bemærk: Forbeholdt Premium abonnementer

Før du kan integrere med Dinero i Previsto skal du oprette en API-nøgle i dit regnskab. En API-nøgle giver adgang til at programmerne kan arbejde sammen uden at du skal gøre noget manuelt fremover.

Opret API-nøgle i Dinero

Start med at logge ind på Dinero. Under “Indstillinger”(tandhjulet oppe i højre hjørne) finder du menupunktet “API”. Det bringer dig til en oversigt over dine API-nøgler.

Opret en ny nøgle og giv den en beskrivelse f.eks Previsto. Kopier nøglen til din udklipsholder. Læg også mærke til dit Firma ID i bunden af skærmen, da dette også skal bruges i Previsto. API-nøgler i Dinero

Indstil regnskabssystem i Previsto

API-nøglen skal nu indtastes i Previsto. Vælg “Virksomhed” i fanen til venstre, herefter menuen “Indstillinger”. Vælg Dinero i listen over regnskabssystemer.

Brugerflade Previsto Indtast dit Firma ID og indsæt din API-nøgle, og klik derefter på fluebenet done øverst.

Previsto og Dinero er nu klar til brug.