Integration med Billy

Sådan integrerer du med regnskabssystemet Billy i Previsto

Bemærk: Forbeholdt Premium abonnementer

Før du kan integrere med Billy i Previsto skal du oprette en adgangsnøgle i dit regnskab. En adgangsnøgle giver adgang til at programmerne kan arbejde sammen uden at du skal gøre noget manuelt fremover.

Opret adgangsnøgle i Billy

Start med at logge ind på Billy. Under “Indstillinger” finder du “adgangsnøgler”. Opret nøglen og giv den et navn f.eks Previsto. Kopier nøglen til din udklipsholder. Adgangnøgler i Billy

Indstil regnskabssystem i Previsto

Adgangsnøglenn skal nu indtastes i Previsto. Vælg “Virksomhed” i fanen til venstre, herefter menuen “Indstillinger”. Vælg Billy i listen over regnskabssystemer.

Brugerflade Previsto Indsæt din adgangnøgle, og klik derefter på fluebenet done øverst.

Previsto og Billy er nu klar til brug.