Jeg er virkelig glad for at kunne introducere Magnus Lund som nyeste medlem på holdet bag Previsto! Magnus har dybtgående erfaring med regnskabssystemer.

Fra han startede sin professionelle karriere som softwareudvikler i 2001 har han været en del af udviklingsprojekter for både startups og mellemstore virksomheder. Han har den periode opbygget en omfangsrig erfaring med databaser og forretningslogik.

Magnus er en person med passion for udvikling og performanceoptimering; vi ser frem til at kunne drage gavn af de passioner i hans arbejde på Previsto.

I hans fritid bruger Magnus meget tid på hans familie, Coding Pirates og andet frivilligt arbejde.

Magnus vil arbejde lokalt hos os i Nordjylland som backendudvikler, dvs. den dybereliggende programmering som får Previsto til at komme til live. Han skal dermed være med til at styrke Previsto’s unikke planlægningsmuligheder, ruteplanlægning og regnskabsfaciliteter.

Velkommen til på holdet, Magnus!